Letölthető dokumentumok

Nyomtatványcsomagok az OTP Ingatlanlízing Zrt. termékeinek igényléséhez:

Adatlap kérelem befogadásához magánszemélyek részére>>

Magánszemélyek esetén e formanyomtatvány kitöltésével igényelhető új vagy használt lakás lízing, illetve szabad felhasználású lízing.

Nyomtatványcsomag vállalkozások részére>>

Vállalkozások esetén e formanyomtatvány kitöltésével igényelhető új vagy használt lakás lízing, illetve szabad felhasználású lízing.


Az OTP Ingatlanlízing Zrt. fogyasztói szabályzatai:

2014.03.14-ig lízingszerződést kötött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat >>

Ez a dokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2014. március 14-ig érvényes pénzügyi lízing tevékenységre vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

2014.03.15. és 2015.01.31 között szerződött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat >>

Ez a dokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2014. március 15. és 2015. január 31 között érvényes pénzügyi lízing tevékenységre (fogyasztói lízingszerződésekre) vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

2015.02.01. után és 2015.12.31. előtt szerződött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat >>

Ez a dokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2015. február 1. után és 2015.12.31. előtt érvényes pénzügyi lízing tevékenység (fogyasztói lízingszerződésekre) vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

2016.03.21. után és 2016.07.14. előtt szerződött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat >>

Ez a dokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2016. január 1. után érvényes pénzügyi lízing tevékenység (fogyasztói lízingszerződésekre) vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza

2016.07.15. után és 2016. október 19. előtt szerződött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat >>

Ez a dokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2016. július 15. után érvényes pénzügyi lízing tevékenység (fogyasztói lízingszerződésekre) vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza

2016.10.20. után szerződött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat >>

Ez a dokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2016. október 15. után érvényes pénzügyi lízing tevékenység (fogyasztói lízingszerződésekre) vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza

2017.12.01. után szerződött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat>>

Ez a dokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2017. december 01. után érvényes pénzügyi lízing tevékenység (fogyasztói hitelszerződésekre) vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

2018.05.25. után szerződött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat>>

Ez a dokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2018. május 25. után érvényes pénzügyi lízing tevékenység (fogyasztói hitelszerződésekre) vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

2018.09.10. után szerződött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat>>

Ez a dokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2018. szeptember 10. után érvényes pénzügyi lízing tevékenység (fogyasztói hitelszerződésekre) vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

2018.10.01. után szerződött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat>>

Ez a dokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2018. október 01. után érvényes pénzügyi lízing tevékenység (fogyasztói hitelszerződésekre) vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

2018.10.05. után szerződött lakossági ügyfelek részére - Fogyasztói üzletszabályzat>>

Ez adokumentum az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2018. október 05. után érvényes pénzügyi lízing tevékenység (fogyasztói hitelszerződésekre) vonatkozó üzletszabályzata, amely az általános szerződési feltételeket, illetve a szerződő felek jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. fogyasztónak nem minősülő személyekre vonatkozó szabályzatai:

2016.10.20. után szerződött fogyasztónak nem minősülő ügyfelek részére - Fogyasztónak nem minősülő személyekre vonatkozó Üzletszabályzat

2018.05.25. után szerződött fogyasztónak nem minősülő ügyfelek részére-Fogyasztónak nem minősülő személyekre vonatkozó Üzletszabályzat

2018.09.10. után szerződött fogyasztónak nem minősülő ügyfelek részére - Fogyasztónak nem minősülő személyekre vonatkozó Üzletszabályzat

2018.10.01. után szerződött fogyasztóknak nem minősülő ügyfelek részére - Fogyasztónak nem minősülő személyekre vonatkozó üzletszabályzata

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. aktuális MKV Hirdetménye

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2018.11.01-től hatályos fogyasztói Hirdetménye>>

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2018.10.05-től hatályos fogyasztói Hirdetménye>>

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2018.10.01-től hatályos fogyasztói Hirdetménye>>

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2018.09.16-tól hatályos fogyasztói Hirdetménye>>

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2018.09.01-től hatályos fogyasztói Hirdetménye>>

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. 208.08.01-től hatályos fogyasztói Hirdetménye>>

Az OTP Ingatlanlzing Zrt. 2018.07.01-től hatályos fogyasztói Hirdetménye>>

Az OTP Ingatlanlízing Zrt. a bíróságon kívüli adósságrendezéssel összefüggő közleménye

 

Tájékoztató anyagok

MNB-tájékoztató a túlzott eladósodottság kockázatáról>>

Tájékoztató a hitelfelvétel kockázatairól (emelkedő törlesztőrészletek, csökkenő jövedelem stb.).

 

Egyéb dokumentumok

Magatartás kódex>>

Ebben a dokumentumban a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szemben tisztességes magatartásáról olvashat.

Magatartás kódex ok-lista>>

Ez a dokumentum az egyoldalú szerződésmódosítás alapjául szolgáló okokat sorolja fel a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény rendelkezései alapján.

Tájékoztató a Központi Hitelinformációs Rendszerről>>

Ebben a tájékoztatóban arról olvashat, hogy milyen üzletféladatok és milyen esetekben kerülhetnek be a Központi Hitelinformációs Rendszer adatbázisába.

Adás-átvételi jegyzőkönyv>>

Ez a formanyomtatvány a Birtokbaadási Jegyzőkönyv, amelynek kitöltése után a lízingbevevő átveszi az eladótól az ingatlant.

OTP Ingatlanlízing Zrt. panaszkezelési szabályzata>>

Ebben a dokumentumban az OTP Ingatlanlízing Zrt. termékeivel vagy szolgáltatásaival felmerült panaszok bejelentésének módjáról, illetve kivizsgálásáról olvashat.

OTP Ingatlanlízing Zrt. panaszkezelési szabályzata I. számú melléklet>>

Ez a dokumentum egy meghatalmazási minta arra az esetre, ha az OTP Ingatlanlízing Zrt. termékével vagy szolgáltatással kapcsolatban felmerült panasz kivizsgálására irányuló panaszkezelési eljárásban a panaszos nem tud jelen lenni.

 

Szerződött ügyfeleink részére

Változásbejelentő>>

Erre a dokumentumra akkor van szükség, ha olyan adatban történik változás, amelyik nincs nyilvántartva a Központi Hitelinformációs Rendszerben. Ha a személyes adatokban történik változás, azt a „Nyilatkozat Központi Hitelinformációs Rendszerben történő adatkezelésről, illetve adatmódosulásokról” című nyomtatvánnyal szükséges jelezni.

KHR nyilatkozat és adatváltozás>>

Erre a dokumentumokra akkor van szükség, ha a Központi Hitelinformációs Rendszerben nyilvántartott adatokban történik változás.

Egyenlegközlő kérelmi lap>>

E dokumentum segítségével kérelmezhetik az ügyfelek, hogy fennálló tartozásukról egyenlegközlőt kapjanak.

Fizetéskönnyítési kérelem>>

E dokumentum segítségével kérelmezhetnek fizetéskönnyítést az ügyfelek munkahely elvesztése, a család összjövedelmének csökkenése vagy a devizaárfolyamok jelentős növekedése esetén.